torsdag 8 januari 2009

Bästa vänner!

Igår hade jag en liten, men naggande god 2 timmars-get-together med två av mina allra bästa vänner. Vi är alla så vansinnigt upptagna att vi aldrig hinner ses men igår kväll så kunde vi alla avvara två timmar. Jag blir alltid lika glad när jag träffar dem. Vi gick gymnasiet samtidigt och utgjorde tillsammans med en fjärde tjej "Krönikan". Vi var redaktionen för en liten men ganska tjock skrift som kom ut på skolan en gång om året, och som sammanfattade allt som hänt det senaste året. Som grädde på moset trivdes vi så bra tillsammans att vi nu, 6 år senare, fortfarande håller kontakten. Vi ses inte så ofta, men när vi gör det så känns det som om vi sågs senast igår.
Mahsa, hon är precis färdig läkare och bor i en underbar lägenhet på Eriksberg i Göteborg. Och just nu jobbar hon på urologen på Sahlgrenska... så det är till henne man ska gå om man har trängningar eller lider av inkontinens.
Lina bor i Borås och är mamma till världens sötaste William och är snart färdigutbildad högstadielärare och specialist på att ta jobbiga barn.
och så har vi den saknade fjärde - Sofia, arkitekt och ruskigt cool....
Och så jag då. En liten clown som jobbar på Wallmans och trivs som fisken i vattnet!!!

1 kommentar:

Mahsa_in_NYC sa...

Ja man har tur som har så fina vänner, konstigare än så är det inte. Jag tycker så mycket om er och det blir en sån härlig skön trygg hemma-känsla varje gång vi träffas. puss