tisdag 4 november 2008

Effektivt värre

Snacka om effektivitet!
Idag gick jag upp 08:00 (inte kl. 07 som jag skrev i ett svagt ögonblick igår...) för att ratta in Nyhetsmorgon Washington på tv:n samt börja dagens superträning, nämligen tvätten!!!
Jag bor ju på fjärde våningen utan hiss så det är ett jäkla springande upp och ner för trapporna när det ska tvättas... Men nu är allt tvättat, torkat och struket! (japp mamma, jag stryker allt numera, stolt??) och under denna tid har jag samtidigt satt mig in ordentligt i valet genom min idol Jenny Östergren, flowat, ätit frulle, duschat, sminkat mig och dammsugit.
Känns befriande och underbart!

Jag unnade mig dessutom precis en fika - kaffe med tre papparkakor. Jag måste ransonera pepparkakorna när jag väl ska äta annars slinker hela paketet ner innan jag vet ordet av och då gör magen ganska så ont... så tre stycken fick det bli.
Och nu ska jag till Väla med Evelina. Inte för att shoppa (det lär dröja...) utan för att teckna ett nytt mobilabonnemang. Jag har ju ingen hemtelefon så jag ska teckna "fast pris", så jag slipper ha dåligt samvete för varenda samtal jag ringer. Äntligen har den jäkla bindningstiden gått ut....

Och alla - glöm inte valvakorna inatt. Filip och Fredrik ska bl.a ha en på kanal 5!
TJO!

Inga kommentarer: