söndag 23 november 2008

Att åka buss...

Jag funderar´här på något nytt, kul & spännande att hitta på på bussen... hmm...
Vet ni hur sjukt tråkigt det är att åka buss? Speciellt när man är jättetrött och inte kan sova för allt skumpande, bumpande och grumpande (har ingen aning om det sistnämnda betyder något men det kändes bra att fortsätta rimma...)

Men nu har jag alla fall bytt buss och fått ett eluttag vid mitt säte - Tack Swebus för det!
Så nu kan jag både surfa och kolla lite film. Har en ny serie som jag tänkte klämma mig igenom. Lipstick Jungle. Samma författare som till SATC, så mina förväntningar är ganska så höga... Annars kan man ringa mig, jag har all tid i världen i ungefär fyra timmar framåt. Bussen ska vara framme kl.16.00 och som jag nu är varse, så är bussen aldrig sen... till skillnad från tåget. (Så fick jag klämma in det me... gött, ite kritik mot SJ sitter aldrig fel ;-))

Min lilla "helg" ska avnjutas på hos Andreas på Cinderella mellan söndag (idag) måndag och på Golden Hits i glada vänners lag på måndagskvällen. Sen åker jag mot Skåneland igen på tisdag för att på onsdag börja en ny rafflande arbetsvecka på CASINO!!! Wallmans.
Uppdateringar är att vänta...

1 kommentar:

Sara Persson sa...

Bussar är inget jag gett mig in på men jag kankse borde börja, för som du säger SJ TÅGEN har en risk att bli försenade och inget gör de åt det på vägen. Gratis kaffe eller nåt... neeep!!

KRam