måndag 11 maj 2009

Precis just nu...


befinner jag mig vid Ankdammen i Dalsjöfors. Solen skiner och luften är frisk. Att promenera hemma är bland det bästa jag vet. Jag rensar huvudet och tänker mycket... Nu ska jag gå vidare. Ska strax in till Sandra för 2-veckors-te... ;) imorrn åker jag tillbaka till skåne. Ny vecka, nya utmaningar, bara tre veckor kvar, sen är den resan över... Känns underligt...

6 kommentarer:

showgirl sa...

Men lilla du! Är allt ok? Hoppas det. Massa goa kramar

Sara Persson sa...

Vilken härlig bild!!!

Liza sa...

Allt är jätteokej. Jag har bara kommit på olika sätt så jag kan få det att bli ännu bättre... =)
Kramar tebax!

showgirl sa...

Gött o höra tjejen!
Tänkte jag svarar här: Jo vi jobbar till den 13.e Juni. Ni då?
Jag kommer hör och häpna vara ledig en helg i maj, fred-lörd 29-30 maj mer exakt är jag ledig. Så kom inte till salongerna då, ha ha!
Skulle vara skit kul om du kom upp ju:-)
Tänkte kolla lite med dig, Alex och ja folk jag vet bor i H-borg om ni är i stan måndag den 1.e juni? Jag har ett par timmar att ta kål på då för åker Köpenhamn-Helsinborg-Stockholm. Byte i H-borg. Fika?
Massa kramar och kör hårt med de nya starka tagen!

Liza sa...

1 juni?? De e ju dagen efter branschkvällen i kphm så de ska nog va lugnt med en fika då. Vi lär vara där både jag och lille Alex..;) Men bra - 13 juni! Då lär jag nog komma upp lagom till era sista shower. Va kul!!! Vi slutar 30 maj och sen ska jag på lite go solsemester en vecka - men sen kommer jag så de lär väl vara precis då, till le grande finale. Ska bli så himla kul! Nu åker almnanackan upp!
Kramar

showgirl sa...

Låter ju toppen! Kul! Ja hör av dig bara så bokar jag bord åt dig!
Just det, bransch kvällen är ju i Köpenhamn samma helg. Jag skall till danska kungliga huvudstaden av andra skäl den helgen men va bra för då kanske vi kan ses då!? Vi hörs om det med!
Ha det gött i skåne nu. Och hälsa Alex;-) han älskar nog mig extra mycket nu efter i söndags, vi passade på att ge igen från er kväll om man säger så... ha ha!
Kramar från Ruggugglan Inez